Blog

Buil Shit – for ju!

Poštovane šlihtare,  na početku trećeg semestra želim da vas pozdravim i upoznam sa cenjenim stranim predavačem koji nam sinoć stiže iz jedne prekookeanske ohoho šliht zajednice, jer, kako bi rekao naš cenjeni estradni umetnik Lepi Šole „Je..š diplomu, bez stranog predavača!“

(Samo da opomenem ove dve iz drugog reda da uplate ratu za ono prevremeno zaposlenje, jer ovo nije socijalna ustanova! Za implante se ima, a škola da trpi!)

Daklem, imam još jednu stvar da vam se po`valim, tj. da se svi po`valimo – јer je naša škola krenula u orbitu, visokim marketinškim visinama, i o njoj je vaša cenjena 3 u 1 direktorica bila UŽIVO, znači UŽIVOM, NAŽIVOM PROGRAMU mog radija – znači 202!

Da, da… Imala sam tu čast predočiti svom cenjenom slušateljstvu, program naše škole: zašto, kako, zbog čega je ovo najneophodnija i najvažnija škola u Srbiji i regionu…

Da li treba da vam kažem koliko su voditelji bili oduševljeni???!!! DA-LI???

Potrebna školska dokumentacija je Znači planula! Šerovanje, copy-paste i ostalo! Blog je blokiran od silnih navalnika, nesrećnika koji bi sve dali da su na vašem mestu!

Nemojte se iznenaditi kada vas budu prepoznavali na ulici i tapšali po gu.ici! 😀 (Sve zahvalnice molim da ispišete na uplatnici. Rima je slučajna.)

A kako skače rejting, skaču i cene, prema tome ovaj semestar plaćate + još 200 komada. Mora neko platiti prekookeansku kartu našem dragom … molim vas pozdravite velikim aplauzom magistra, doktora i docenta BUIL SHITA!

monkey-20

Helo, aloha, ljudi dobre volje, dragi studenti, šlihtare svetske! Kao prvo sve vam je ovo u školi veliki šliht, da ne kažem shit. ALI!

Zašto? Jer je cool… Vidite, ako zaboravimo na advertajzing i obratimo pažnju na menager consalting, videćete da se project biznis uvek oslanja na ljude sa adekvatnim shitom i lider pozišnom. OK? Sva eventualna pitanja zapišite na papiriće, pa da motamo. OK?

Podmazani vratni pršljenovi, malo gruva i kamon!

Klimanje i jes, jes – to je to! Ionako se na kraju svih i svakodnevnih buil-shit nagvaždanja, velike nužde nedužnih vlasnika naših dobitnih loto listića, krije jedno veliko NIŠTA. Prema tome, marketing personalnih egzistencijalnih koherencija, nije u skladu sa monstruoznim i secesionističkim prodžekt konsaltingom. Ok?

Pored posedovanja vrhunskog šita, visokog kvaliteta, da biste od mene dobili prelaznu ocenu i kakav takav položaj u predsedničkom domu, morate savladati sledeće retoričke veštine:

*ćutim, a ša ne bi `reko…

*ko je reko` da sam rek`o?

*blejim, vrhu stremim!

Seminarski radovi vas neće izvaditi iz shita, mogu samo doprineti vašem profesionalnom usavršavanju kao šlihtare. Možete ih predati od 23:30 do 23:48 h, u kafančetu „Cool brate Cool“, a možete nešto nažvrljati na ove dve teme: „Sedim, kenjam i brzine menjam“ i  „Just šliht it!“

Aj`pišite, ša gledate? Lepota prelazna?

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *