fbpx

Doktor Megašliht nauka

Poštovani studenti našeg čuvenog „Megašliht“-a, obaveštavam vas da će od danas pa nadalje, svi novoupisani studenti, automatski, na vratima, uz uplatnicu prve rate školovanje – dobiti i zvanje doktora nauka koje želi izučavati ili koje će mu biti potrebne pri budućem poltronisanju.

Jednostavno, ja, kao direktor ove visokobudžetske škole od opšteg interesa, ne mogu staviti u procep vašu zadnjicu i dozvoliti da se ona krnji na samom početku vaše poltronske karijere.

Nemojte se obazirati na govor mržnje nekih stručnjaka, koji ovih dana žele srušiti kredibilitet i teritorijalni suverenitet našeg obrazovanja, atakujući direktno na naš ugled.

Ako nekome treba dodatno uverenje, pečat, potpis ili uverenje našeg Senata – slobodno neka klikne na naš link www.platiš-klatiš.net i na kućnu adresu potražioca, MUP-a, Nacionalnog saveta za akreditaciju, Ministarstva prosvete, redakciji „Insajdera“ i „Da, možda, ne“, ali i redakciji Dnevnika RTS-a u pola 8 – stiže celokupna falsifikovana dokumentacija o vreodostojnosti nepostojećeg doktorata. Majke mi.

Znači, nema mesta panici, slobodno računajte na obećanu papirologiju koja se novcem može platiti, a i sami znate da može. Takoreći – ko se nije sakrio- doktor nauka bio!

magarac-1

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *