Blog

Fizičko vaspitanje by Mica

?????????????????????????????????????????????????????????????????Poštovane drage koleginice, a posebno drage/mlađe kolege… Kao stručnjak za svakojake fizičke aktivnosti, plaćena sam da vam pojasnim – u čemu je ovde tajna? Kako sa malo gibanja i istezanja do stalnog radnog mesta, kako do funkcije, do rutinskog naplate dnevnica, povišica… kapirate?

Fizičko vaspitanje je, dragi moji budući poltroni, bazična materija koju morate prežvakati, kako bi se vaš dobrostojeći platni sistem održao na stabilnim nogama. Elem, ono, u ovom surovom kapitalističkom univerzumu, podrazumeva sledeće:

doručak

*trku na 100, 200 ili 400 metara – u zavisnosti gde se nalazi pekara, kiosk, apoteka, kafana ili drugi objekat u koji trčite, kako biste ispunili sumanutu želju vašem šefu i sl. Ukoliko je situacija urgentna (znači-nema cigare, jako je gladan, pukla najlonka…), nema vremena za čekanje, o`ma trk!

rich_business_woman_0521-1011-0419-5831_SMU

*sprint – do prvog opštinskog odbora stranke koja je na vlasti, ili, u krajnjem slučaju, dobro pozicionirana u koaliciji. Ako imate nešto keša – ponesite.

pre

*preskakanje prepona – prvo onih u vidu zanemarljivih kolega, partijski podložnih i nepodložnih, nekih nebitnih akademika… i ostalog amelja, sve dok jednoga dana ne dođete do onih od krvi i mesa – na koje ste se još na startu, i nameračili 🙂

koza-jezyk-rogi-brodka

*zgrčka i raznoška preko raznih živuljaka – što može biti vrlo, čak vrlo zanimljivo i zdravo…

Kolut_1

*kolut napred – i samo napred, nipošto nazad!

maca

*stoj na rukama – nije obavezan i ne ulazi u prosek, ali, ako se malo potrudite, može vam obezbediti trajni stoj u dobrim štiklama/cipelama u budućnosti.

uvlacenje-u-dupe

*uvlačenje, provlačenje, izvlačenje – nova atletska disciplina našeg smera, jedinstvena u svetu. Podrazumeva dosta vazelina i znoja, a rezulati su vidljivi oko 1. i 15. u mesecu.

224-539x440

*svi kolektivni sportovi, kao i klizanje na tankom ledu, nisu u programu naše škole, njih neka proučavaju oni na državnim fakultetima. Slava im.

Ukoliko ste srećne ruke, pa za predmet uvlačenja fasujete idiota neizlečivih erotskih kompleksa, žao mi je, izvinite, ali moraćete malo skratiti suknju, suziti pantalone i ubaciti u upotrebu neki dobar afteršejv/parfem. Smatrajte da će ova akcija trajati kratko, ali vrlo učinkovito. Postarajte se za intimne momente, prekovremeni rad i poslovna putovanja. Seminari će već doći sami od sebe, a o međunarodnoj saradnji da ne govorim 😉

izreka

Kao stručnjak iz ove oblasti… preporučujem, da za seminarski iz fizičkog obrazovanja odradite i ove teme:

 – za muške studente:

„Smeškanje“, „Posao, ti i ja“, „Vulgarni komplimenti, juče, danas, sutra“, „Mačo-fore“, „Bicepsi kao znak raspoznavanja“, „Džentlmenisanje od A do DŽ“, „Namigivanje budućnosti“, „Poslovni predlog mog projekta“…

 – za ženske studente:

„Crveno, volim te crveno“, „Nadogradnja, in i aut“, „Komplet kratka suknja-kratka pamet“, „Treptanje u separeu“, „Kafica za neupućene“, „Bretele kao adut“, „Prekovremena disertacija“,  „Projekat štikla“…

I nemoj više da bi me neko pitao:

r1

uvek dostupna, uvek in i on-line –  ♥ ♥ ♥ vaša Mica-Maca ♥ ♥ ♥

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Povezani članci

 1. Rada72 kaže:

  Sve si lepo objasnila, pa ko ima želju, volju, i pre svega potrebu, neka posluša savete 🙂

  1. Tako je Rado.Sedi. 5

 2. draganatomic kaže:

  Je l može sledeći put da nam se obrati školski psiholog, mislim, nama nesrećnicima koji gledaju kako drugi učenici uspešno savladavaju gradivo? Čisto da nam se pojasni kako da se nosimo sa neuspehom.<3

  1. Koleginice ovakvo ponašanje je neprihvatljivo! Vi ste za ukor i razrednog starešine i direktora i vašeg kolege s posla! Kako on čovek uspeva? Em stariji, em gluplji, pa može? Da nije i vama KRIVO MORE?

   http://www.youtube.com/watch?v=_gBuDGn-wYo

 3. LaBiLnA kaže:

  Ja sam stara i bolešljiva! 🙁

  1. Ma da, a koza u kupatilu?? 😀

   1. LaBiLnA kaže:

    To je dekor 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *