fbpx

Kupujete školski pribor vašem đaku? Evo male pomoći…

Spiskovi za kupovinu školskog pribora donose glavobolju i depresiju u život svake mame.
Zašto baš mame?
A kad ste čule da je neki tata pravio spisak, hvatao đače za ruku i pravio slalom po papirnicama birajući i tražeći to, to, to i to, i to… ?
(Molim da javite ako poznajete takvog tatu. Htela bih da ga javno pohvalim i pokažem celom svetu ovaj raritet. Iskreno.)
Neki učitelji su pomogli roditeljima time što su na kraju prošle školske godine poslali spisak potrebnog pribora, i navodim to, jer je taj čin stvarno za pohvalu. Nismo svi eksperti i ne znamo šta je sve potrebno za nastavu čiji se program menja iz godine u godinu (rekla bih), a voljni smo da spremimo sve odmah na samom početku.
Ukoliko imate ovaj spisak, verujem da vam je olakšao posao, te da ćete onaj vaš lični, na koji još dodajemo olovke, uvijače, torbe i ostalih 100 sitnica, završiti brže.
Ukoliko ništa niste dobili iz škole, pred vama je hrpa pisanja i dogovaranja sa detetom „šta sve treba?“ Budući da znam da i samo pravljenje spiska zna biti naporno, da ponekad traje i više dana, jer se uvek neko nečega naknadno seti (i nikad ne kupimo baš sve) – odlučila sam da vam budem saveznik u ovom poslu i poklonim nešto što bi vam moglo poprilično pomoći.
MAMIN SPISAK – POČINJE ŠKOLA!
spisak pocetak...
Trudila sam se da se na ovom spisku nađe ono što većini đaka (malih i velikih) treba. Na spisku se nalazi i prostor za neku stvar koju sam eventualno izostavila, a vi ćete se setiti i dopisati. Vaše je samo da pored sličice ili naziva upišete potreban broj, te da u papirnici zaokružujete, šarate ili štiklirate ono što ste stavili u korpu. Nije loše, zar ne?
Ako vam se svidela ideja, šerujte tekst, pomozite i drugim mamama 🙂
Nadam se da će vam skratiti posao i uštedeti vreme.
Javite ako je tako!
KRAJ MAMINOG SPISKA…
spisak, kraj

Uštedite svoje vreme –  kliknite OVDE i srećno!

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 thoughts on “Kupujete školski pribor vašem đaku? Evo male pomoći…”