fbpx

MEGAŠLIHT

MEGAŠLIHT!

Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju najperspektivnije i najuspešnije škole u Srbiji!

Startuje vrlo poučna i dobrodošla obrazovna ustanova, za sve koji žele uspeh, i to trajan! Nema `leba od kreativnosti, sopstvenog mišljenja ili lične ideje: to je prošlost. Kada jednom osetite na svom novčaniku delotvornost sadržaja naših predmeta, zapitaćete se: „Ma, gde su ovi bili ranije, kad sam se tek zaposlio?“

Pravo na upis, korupciju i mito imaju svi, ništa posebna visina školarine, koliko ko da, može. Prednost deviznim učenicima, onima čiji iznos ima 3 nule na kraju. Uplate školarine se vrše isključivo na ruke, u 4 zida i 4 oka. Prednost imaju svi sa partijskim knjižicama, bilo koje boje, nema veze, ionako ničija ne gori do zore, tj. i vama će jednom svanuti. Predlog našeg Upravnog odbora je da ih imate što je više moguće, kako biste ih lakše menjali, po isteku svakog mandata vaših direktora.

Megašliht misli na sve učenike i najavljuje isključivo on-line nastavu, zbog dalekosežnih učenika, takođe zainteresovanih za ovu vrstu uvlačenja. Svi učenici mogu slobodno postavljati pitanja vezana za gradivo i zakazivati konsulatacije, koje se naravno, plaćaju.

Veoma obimno gradivo koje ova nauka obuhvata, naš stručni tim vrlo korumpiranih profesora sveo je na minimum osnovnih lekcija, koje su osnova dobrog šlihtanja. Dokazano u praksi, vrlo su delotvorne, u šta ćete se i sami uveriti. Kao u reklami: Spremite se da budete iznenađeni, spremite se da budete šokirani!

Nema klasičnog rasporeda, samo klasični predmeti, pa birajte koji ćete kada bubati. Predlažemo da krenete sledećim redosledom, od osnove:

Stručni tim predavača, po programu Golonje:

*prof masteršef – Burazer Smorodulović – osnove šlihtanja

*dr majkašliht – Jugoslav Šliht – šlihterska komunikacija

*mala za sve – Mica Brus – fizičko vaspitanje

*dr Mile Seljo – neverbalna komunikacija i psihosomatsko-šlihterske  bolesti

*mr dr doc – Buil Shit – senior sales menager, project consalting lider

platters-singing2

Ima da pevate, dok ne propevate!

Dobrodošli! Ko je za?

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Нема коментара “MEGAŠLIHT”