Blog

Najmodernija srpska škola! Novo! Novo!

Vreme je moderno, jel` te, pa rek`o – ajde i ti Jelena malo da se uozbiljiš i nabaciš neku lovu. Ide leto, možda bi i tvoja deca da vide more. Nisu oni vakcinisani protiv kupanja i pravljenja kule od peska. Zato reših da se malo ozbiljnije pozabavim prosvetom i osnovnim pedagoškim obrazovanjem. Dosta sam ja gledala zla očima, red je na vas mlađe. Mada ni starijima neće pasti kruna s glave.

Sigurna sam da će mnogima dobro doći, neke podsetiti na preostale mogućnosti, a neki će se možda i zgroziti. Za njih nisu ove moje metode učenja. O onim drugima neka ih uče profesori na državnim fakultetima. Ovo su, kako rekoh, moderna vremena. I baš ta vremena nude nove škole. Možda se u početku učine smešnim, ali ako čeprkate po statistikama, videćete da se u vašoj firmi zaposlilo bar jedno sa nekog novog, nikad čuo, fakulteta. I to sa sve „master, consalting, menager“ zvanjem. A ti Jelena, osta`niži referent. E, nećeš ga majci!

Evo rešenja!

S ponosom vam predstavljam novo u vašem web-gradu, ono što ste tajno želeli, ali nikada niste smeli da tražite –

poltron

ŠKOLA ZA POLTRONE!

Sasvim novo, a tako staroga kova! Tako daleko od vas, a tako blizu vašeg radnog stola! Zašto da ne? Razglasite ovu divnu vest što dalje i ne ustručavajte se da pišete Školskom savetu, da predlažete i konstruktivno kritikujete (ako je to uopšte i moguće) 🙂

Pribavila sam sve građevinske dozvole, tačnije WordPress mi je izdao lokalitet na 99 godina, krede sam kupila, profesori su mi još uvek pod tenderom, ali će sve u kratkom roku biti spremno za nastavu. Budući da je ovo jedna moderna škola, što bi Srbi rekli – raritet, tako je i sve oko nje i u vezi nje, novo. Naime:

* Školska godina ne kreće ni u septembru ni u oktobru, nego onda kada vama to odgovara. Vrlo fleksibilno gradivo podrazumeva učenje svim danima u nedelji, s naglaskom na zaposlene učenike, koji će imati priliku i za praksu. Ovi nezaposleni će morati da se potrude malo više, kako bi sebi obezbedili teren za vežbanje.

* Svi udžbenici će se moći preuzeti sa ovog bloga besplatno, s tim što će visinu cene školarine odrediti Upravni odbor škole, imajući u vidu da se šlihtate za knjige. Napominjem da su svi članovi ovog tela vrlo podmitljivi.

* Škola podrazumeva određeni dress-code, ali o-tom-potom. Naći ćete već nešto u ormaru.

* Ovo je škola koja upisuje učenike svih generacija (od tek prohodale dece do jedvahodajućih staraca) sa mogućnošću napredovanja do titule „master poltrona“. Takav način obrazovanja sam izabrala kako bismo što ranije upućivali našu decu u ove vode, i na vreme im objasnili važnost ovog projekta, ali i ohrabrili stariji svet da nikada nije kasno da se poltroniše strasno.

* O uplatama školarine, rasporedu predavanja i konsultacija, vežbama i ostalim detaljima – bićete obavešteni u narednom periodu. Evo i jedne novine, ne baš popularne u ovom obrazovanju, jer pravi poltroni baš i nemaju priliku za izbor, ALI – pravim kompromis, jer nismo još zvanično startovali. Nudim vam nekoliko naziva koji će krasiti našu školu, a vi u komentarima možete da se opredelite za vama najbolji, i na taj način utičete na izbor imena! 🙂 Da ne kažete da se ništa ne pitate, samo plaćate! Elem-glasajte:

[polldaddy poll=7771394]

Primamo sve vrste predloga o kojima će razglabati naš Upravni odbor. Hvala za saradnju, isplatiće vam se sigurno. Ko ne veruje, njegov problem!

Prati Mamino blago putemFacebookinstagram

Povezani članci

 1. aprilia29 kaže:

  A strani državljani? Imamo li mi pravo na školovanje? Cccc, o tome nisi razmišljala?

  1. Direktorica misli na sve 🙂 Drago mi je što već ima zainteresovanih učenika, strpite se, dokumentacija i uslovi upisa u sledećem postu 🙂 Poz!

 2. LaBiLnA kaže:

  Megašliht! Kako drugačije…

  Imate li online nastavu? Rado bih obnovila gradivo 😀

 3. Луна kaže:

  Одлична ти идеја са овом школом. Предвача има ко плеве, нећеш имати проблема да нађеш стручне кадрове…морам да исчитам све ово чим завршим ручак за сутра. Шта знам, можда ми устреба у животу…
  Оматорила сам а ништа научила нисам…:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *