Blog

Odmor sa decom i Mamino blago nagrađuju blogere: Zlatibor zove na porodični odmor!

Poštovane koleginice i kolege,

pred sezonu putovanja i odmora, imamo jedno iznenađenje za vas i vašu porodicu. 🙂

Čitajte dalje samo ako volite Zlatibor.

Jer upravo tamo vas čeka nagrada, i to na vrhu jednog malog brdašceta. Evo je:

KOLIBA VODICE

Koliba Vodice se nalazi na 10km od centra Zlatibora, građena je od drveta na dva nivoa i ima ukupno 70 kvadratnih metara. Može da ugosti 4-6 osoba, koje za spavanje imaju ugaonu garnituru u dnevnoj sobi, koja se može razvući u ležaj, i još 4 zasebna kreveta u dve sobe na spratu. Dovoljno je prostrana da može primiti i mobilni krevetac 🙂

Zvanične informacije pročitajte ovde.

Sadrži sve što je potrebno za odmor i uživanje porodice s decom, od prelepog pogleda do mini kuhinje za spremanje obroka. Ukoliko vam se ne kuva, a kome će se kuvati pred ovakvom lepotom…

… u blizini imate nekoliko mesta gde će vas poslužiti melemima, a ne hranom. Sve je domaće: od komplet lepinje do zlatiborskog sira. Čisto da upotpuni ugođaj koji će vam sigurno napuniti baterije uz reku Rzav, koja je na samo 100 metara od kolibe.

U njoj se možete brćkati, pecati, bacati kamenčiće ili pričati i čitati priče. 🙂

Sigurna sam da ćete uživati u vazduhu, tišini i jedni drugima.

I to sve puta 4 dana. Sajt ODMOR SA DECOM i moj blog vam poklanjaju vrlo 🙂 produžen vikend, od četvrtka do nedelje na ovom prelepom mestu.

Na 100 m od kolibe nalaze se i tereni za sport, kao i kompleks sa ljuljama, klackalicama i ostalim sadržajima za mališane.

Naravno, to nije sve. 🙂

Porodica koja bude odmarala u kolibi Vodice, dobija i ulaznice za Stopića pećinu.

Da li vam se sviđa? Više o njoj možete pročitati ovde.

Kada krenete u kolibu Vodice, obavezno ponesite loptu, vijače, lastiš, patikice za prirodu, papire i bojice, a kod kuće ostavite sve što vas muči. Obavezno nam nešto nacrtajte, napišite pesmicu, smislite opasno čudnu priču o reci Rzav ili izmislite strašno čudovište koje se skriva u pećini.

Galeriju sa više fotografija pogledajte ovde.

Da biste baš vi postali srećni posetilac kolibe Vodice na Zlatiboru, potrebno je da ispunite par lakih uslova:

 • da ostavite komentar na mom blogu, u kojem ćete nam ukratko opisati vašu porodicu i navesti ime vašeg bloga
 • da nakon nagradnog odmora napišete tekst  „Kako mi je bilo u kolibi Vodice“ – ova tematika a vaš naslov, koji će biti objavljen na sajtu Odmor sa decom
 • da lajkujete fb stranicu bloga Mamino blago OVDE, ako već niste
 • da lajkujete fb stranicu sajta Odmor sa decom OVDE ako već niste  

I to je sve. Nije teško, je l’ da? Znam da volite da pišete 🙂

Termin za vaš odmor je od 8. do 11. juna 2017.godine.

Vaše prijave očekujemo do utorka 6.juna do ponoći. Želim vam sreću pri odabiru i lepo porodično druženje na Zlatiboru.  Ime dobitnika će biti objavljeno na mom blogu u sredu 7. juna do 12h, kao i na fb stranici mog bloga i sajta Odmor sa decom.

DOBITNICA SUPER VIKEND ODMORA U KOLIBI VODICE NA ZLATIBORU JE MAMA MILENA KOSTIĆ.

Sigurni smo da će uživati u odmoru sa svojim mužem i svojih četvoro mališana. Čestitamo!

 

Tekst nastao u saradnji sa sajtom Odmor s decom.

Fotografije su deo privatne kolekcije vlasnika kolibe Vodice.

 

Povezani članci

 1. cy3a kaže:

  О мојој петочланој породици често пишем на свом блогу (http://cy3a.wordpress.com). За оне који не знају ту су:
  – тата Небојша – професор информатике
  – мама Сузана – професор стручних предмета у електротехничкој школи, у слободно време пише за блог
  – Ана – паметница која завршава други разред основне школе и која се радује сваком новом школском дану
  – Марина – глумица у најави, мада она за себе каже да жели да буде фризерка
  – Душан – шмекер
  Волели бисмо да проведемо четири дана у природи 🙂

 2. Tamara kaže:

  Mi smo još koji mesec četvoročlani tim koji krči svoj put ka lokaciji malo dalje od grada, gde ćemo za koju godinu imati svoju malu oazu za odrastanje i bavljenje sopstvenim poslom. U skladu sa tim, skoro sam započela blog Život van grada – http://zivotvangrada.wordpress.com
  koji opisuje sve što radimo i način na koji živimo. Kao što rekoh, za sada nas ima četvoro – tata, mama, dečak od 5 i devojčica od 4 godine, a krajem leta postaćemo bogatiji za još jednu devojčicu koja će zaokružiti našu porodicu u kojoj osim nas žive i dve mace i zlatna ribica. Kuca će pričekati da se pridruži porodici još malo.
  Voleli bismo da osvojimo nagradu i provedemo par dana u uživanju dok ne smo još u ovom sastavu! Hvala na prilici!

 3. Milena kaže:

  Ja se zovem Milena, a drugi me zovu žena-zmaj. Znam da mislite da to opisuje osobu koja sve može, ali ja znam da misle na to što redovno bljujem vatru.
  A kako i ne bih? Koordinišem jednog predškolca, Kaću, jednog petogodišnjaka Nikolaja koji ima motor u guzi i pojačalo u grlu, jednu trogodišnjakinju, Anastasiju, zvezdu naše kuće, i jednog jednogodišnjaka, strašnog Lava koji mira nema. Zavrtelo vam se u glavi? I meni često, pa ih oslovljavam tuđim imenom s vremena na vreme. Tata Aleksandar je punopravni koordinator (samo manje bljuje vatru; biće da je druga vrsta zmaja) i nadzornik svih aktivnosti (nekad i protiv svoje volje, al kad si nadglasan, nadglasan si).
  Da lutamo i lunjamo obožavamo, ali često ne uspevamo da nađemo smeštaj za gabarite naše porodice. Pa su ovakva mesta ko stvorena za nas. 🙂

  1. A pošto mi koordinacija očigledno ne ide baš uvek od ruke, tako u komentaru iznad ne navedoh da sve što može da vas interesuje o šestočlanoj porodici („kako sve postižeš“ i „kako ne poludiš“) možete čitati na blogu čiji sam autor, Mama iz magareće klupe ( http://mamaizmagareceklupe.com ).

 4. Анна kaže:

  Здраво, ми смо једна мала словенска породица, тачније пољско-српска породица. Мама, тата и дечица, 3,5 годишња девојчица која прича од јутра до мрака и мали, миран дечкић од 3,5 месеца.
  Волимо да путујемо, избегавамо велике хотеле, радо спавамо код мештана, по викендицама чак и у шатору (ово послење изводили смо у старом трочланом саставу).
  Иначе пишем два блога један родитељски на српском http://www.beba.ptica.rs
  и други о Србији на пољском на ком радо препоручујем лепа места http://www.sojka.ptica.rs
  Иначе одмор потребан нам је под хитно и спремни смо да се спакујемо у року од 3 сата само да кренемо.
  ПС: веровали или не за мојих 10 година авантуре у Србији никад нисам преноћила на Златибору 🙂

 5. Vesna Ždrnja kaže:

  Ideja je odlična, podržavam. Sviđa mi se način reklamiranja, ja tebi lajk, ti meni lajk ( a nije ucena:)
  U tom periodu najverovatnije neću biti u zemlji (ako dobijem vizu), već u poseti najstarijem udatom detetu, koje živi od pre dve godine preko bare i koje isto toliko nisam videla, te tako ispadam iz konkurencije:( Imam još dvoje dece, od kojih jedno živi sa mnom, a drugo s tatom, te tako, verovatno sam opet ne ispunjavam uslove za porodični odmor:( , ali, eto, htela sam da vas podržim. Moj blog se zove Moj pogled, tj. fridakalo64.blogspot.rs, a moje ime je Vesna Ždrnja.

  Pozdrav svima i lepo se provedite.

 6. Snežana kaže:

  Ja sam mama dva dečaka kojima pundravci iz gaća ne izlaze. Živimo u stanu i rado bih ih „pustila“ po Zlatiborskim livadama da se istrče, izviču, iskaču, a da ne ih ne sputavam u razvoju kroz opomene za kućni red i komšije koje nam lupaju u zidove i radijatore. Tatina informatička flegmatičnost lagano prerasta u vojničku disciplinu, a mamina energija divlja nalik na lavu koja kulja iz vulkana. Da imamo neku oazu u prirodi dobro bi nam došlo, a do tada za luksuz bismo smatrali i ova četiri dana.
  Avanture sa dečacima i roditeljskim, naročito mamećim nedoumicama, kao i atopijske bolesti kod dece – opisujem na blogu Mama i dete (https://mamaidete.blogspot.rs).

 7. Lena kaže:

  Ja ne zelim da sudjelujem u nagradnoj igri, ali moram reci da sam ostala bez teksta kada sam vidjela ovu ljepotu!!!! Toscana, is what? Hvala sto sam saznala za ovaj prelijepi dragulj Srbije <3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.