Uslovi korišćenja sajta

Opšti uslovi

Nakon izvršena kupovine, na mejl će stići potvrda/račun o kupovini. Ukoliko je izvršeno kartično plaćanje, uz potvrdu/račun na mejl adresu će odmah stići i kupljeni digitalni proizvod. Ukoliko će plaćanje biti izvršeno uplatnicom, potvrda i digitalni proizvod će stići na mejl nakon potvrde banke o uplati.

Opis proizvoda

Opisi svih digitalnih proizvoda su saobrazni i usklađeni sa njihovim realnim izgledom i funkcijom.

Reklamacija

Reklamacija, Raskid kupoprodajnog ugovora i povrat novca nisu mogući za kupovinu proizvoda u internet prodavnici  www.maminoblago.com, jer oni ne važe za prodaju digitalnih proizvoda van trajnog nosača, po Zakonu o zaštiti potrošača, član 37, tačka 13. Za sva eventualna pitanja molimo da nas kontaktirajte na mejl kontakt@maminoblago.com.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime internet prodavnice www.maminoblago.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici www.maminoblago.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Saglasnost i promena uslova

Registracija i kupovina u internet prodavnici Mamino blago podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj stranici. Mamino blago shop je u obavezi da se pridržava svega navedenog, a eventualne izmene postojećih uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na sajtu i slanja e–mail obaveštenja registrovanim korisnicima.

Izjava o povratu sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.mamino blago.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

Firma NetMarket pod kojom posluje internet prodavnica Mamino blago i nije u sistemu PDV-a.

Sadržaj sajta

Sajt www.maminoblago.com zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svako preuzimanje, kopiranje, štampanje i javno objavljivanje pisanog i foto sadržaja bez pismene dozvole je zloupotreba sadržaja i podleže pravnoj regulativi.