Pišem za moje klijente

Na početku blogovanja, sada već davne 2012. godine, nisam ni sanjala da bih jednoga dana mogla nešto da zaradim kroz pisanje.

Iako sam 2007. godine honorarno pisala za Men’s Health, ali to nema veze s blogovanjem i čvrstom odlukom da pišem za novac.

Na tu ideju sam došla nakon godina istraživanja i upoznavanja interneta kao društvenog fenomena i krenula sam hrabro da tražim ovakav posao. On line, pisanje za klijente.

Na samom početku sam pala.

Izubijala kolena, otplakala i ustala.

Sada već opreznije hodam ovim tlom i sve dalje stižem.

Nisam ni blizu najboljih, ali se trudim.

Početak pisanja za novac bio je u avgustu 2015. godine, na engleskom jeziku. Nije išlo lako (uopšte), ali sam vrlo ponosna na ovo svoje čedo. 🙂

Are you unconsciously repelling money?

2016. godina donosi i stalni angažman za firmu Jamax M iz Čačka, na čijim sajtovima Pino toys i Eci Pec u sekciji BLOG, možete redovno čitati moje tekstove. Ovo su neki od njih:

2016-a godina je donela i saradnju sa portalom Najbolja mama na svetu, i tekstove kao što su:

kao i saradnju sa produkcijskom kućom Vodič za roditelje i kompanijom Stylos.

Moj tekst Udata sam kao samohrana majka živim bio je pobednik konkursa „Ljudi s olovkama“ portala Lola, za mesec novembar, sa preko 19000 čitanja.

Jedan vikend u decembru smo porodično proveli u Vili Sunce u Moroviću, gde je i nastao promotivni tekst o ovom savršenom mestu za odmor s decom. Direktno interesovanje čitateljki za posetu vili, dobar je pokazatelj da su sve pozitivne emocije vezane za naš odmor istinski prenete na čitaoce.

Kraj 2016-e godine obležili su tekstovi pisani za kompaniju Rosa, namenjeni podršci Škole roditeljstva. Izuzetno sam ponosna što sam bila deo ovog projekta.

2017. godina donosi saradnju sa sajtom Odmor sa decom.

U julu te godine, moj blog se čak i okupao i još svašta nešto u akvaparku PETROLAND u Bačkom Petrovcu.

Mislim da sam još uvek na početku puta, mnogo učim i slušam čitaoce, učim i slušam klijente.

Učim da budem od koristi, ukoliko se moja životna filosofija podudara sa željama klijenta.

Ako i vi smatrate da je Mamino blago pravo mesto za predstavljanje vašeg rada –  javite se na kontakt@maminoblago.com.