MaminoBlago

Tajni Deda Mraz – super novogodišnja igra za škole, firme…

Tajni Deda Mraz ili Secret Santa – da li ste čuli za ovu igru?

Drugu godinu zaredom ona se organizuje u odeljenju moje ćerke i mislim da je super zabavna i cool i lepa i baš, baš novogodišnja. U nadi da će možda i vašoj deci ili vama lično ulepšati novogodišnje praznike – delim priču o njoj.

Ko je Tajni Deda Mraz?

Na papiriće napišete imena svih koji žele da se igraju, papirići se izmešaju i nasumično izvlače. Ime koje je na izvučenom papiru je osoba kojoj će vaše dete ili vi – biti Deda Mraz. Tu osobu trebalo bi darovati poklonom u dogovoreno vreme, kada će svi razmeniti poklone osobama koje su izabrali. Najveća fora je u tome što niko ne sme da zna ko je koga „izvukao“. TO je TAJNA. 🙂

Tajni Deda Mraz igra može da se organizuje u školi, na poslu i svim mestima gde postoji društvo raspoloženo za iznenađenje i igranje. Pokloni su lični izbor i prvenstveno znak dobre volje i želje da nekome ulepšamo praznike.

Uz kutiju zimskog čaja, praznični medenjaci su bili poklon koji je moja ćerka darovala.

tajni deda mraz

Medenjak iz snova

Da li vam se sviđa ideja? Mislim da je super i za decu i odrasle, da ulepša kraj prvog polugodišta, prazničnu atmosferu, novogodišnju večeru firme ili sam doček Nove godine. I zabavno i lepo i deci i odraslima: da li se slažete?

 

Da li su vaša deca nekada učestvovala u ovoj igri?
Javite utiske ako i same budete deo ove igre. Može?

Pročitajte još i Kada reći detetu da Deda Mraz ne postoji?

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.