Blog

Zašto nisam pisala blog skoro godinu dana?

Računam sada – koliko dugo nisam pisala blog… od 11. jula 2017-e… Ups, to je skoro godinu dana…

A za tu skoro pa godinu, bar milion puta sam pomislila na svoj blog i isto toliko puta htela da napišem nešto. Prvo nisam imala vremena, a posle se toliko svega nakupilo da nisam znala – kako, odakle, šta, kojim redosledom?

Dosta značajnih stvari se u međuvremenu desilo, a kao da sam juče pisala poslednji tekst „u onom životu“. Jer za sve ove mesece koliko se ne družimo na blogu – moj život je skrenuo i nastavio jednim potpuno drugim pravcem. Naime, promenila sam posao.

A kada promeniš posao, onda se mnoge stvari promene s njim. Što više stvari menjaš, to znači da više uživaš u tom poslu. Bar je tako u mom slučaju.

A ja sam u bivšoj firmi baš bila „slučaj“.

Oduvek dupla leva noga i zakeralo, neko kome „baš to“ smeta, neko ko misli da može drugačije i tako svašta nešto, ali uglavnom „niko“ u državnoj firmi u kojoj sam provela dosta godina. Kada mi je prvi put rečeno da ću postati tehnološki višak, počela sam ozbiljnije da gledam na stranu nekog drugog posla koji neće biti uslovljen članskom knjižicom. Ovako sam se oprostila od jedne poučne priče, škole kroz koju bi svako trebao da prođe ako želi diplomu iz razumevanja državnog sistema:

Tražila sam na vreme drugi posao i u pravo vreme ga pronašla.

ZAHVALJUJUĆI BLOGU. Zahvaljujući blogovanju i učenju raznih stvari vezanih za internet.

Bilo je tu srećnih okolnosti, ali blog je bio glavni krivac zašto sam lakše i sa određenim predznanjem počela da pišem za kompaniju sa kojom ćemo se super družiti i kroz buduće tekstove. Zato što je ovaj blog tematski povezan sa idejom kompanije koja pravi:

DRVENE IGRAČKE

ELFI BEBI OPREMU

i BIGBAMBOO PROIZVODE OD BAMBUSA.

Budući da ste me poprilično upoznali putem ovog bloga, možete zamisliti kolika je moja sreća zbog svega ovoga. 🙂 O, da.

Šta radim u kompaniji Jamax M iz Čačka koja pravi sve ove slatke stvari?

Pa – pišem. Šta bih drugo. 🙂 I mnogo mi je smešno kada me pitaju – „A šta tamo ima da se piše, majke ti?“ OK. Ljudi i dalje veruju da sav pisani sadržaj koji vide na „internetima“ padne s Marsa. Naravno da to mora da napiše NEKO. Eto, slučajno sam ja taj neko (pored još nekoliko nekih) na sledećim sajtovima: www.pino-toys.rs, www.elfi.rs, www.bigbamboo.rs i www.eci-pec.rs.

Sajtovi brendova su vam jasni, a ako ne znate šta je Eci Pec – to je online šop gde se prodaju svi proizvodi kompanije u kojoj radim. Možda je neko tamo već kupovao, možda će neko početi. Budući da često na Pecu imamo akcije, trudiću se da vam putem fb stranice bloga došapnem kad je koja da možete da organizujete svoju ušteđevinu. 🙂

Biće tu i raznih poklona za bebe, decu i mame kako bi nam druženje bilo što radosnije. Verujem da ćemo nastaviti čitanje i dopisivanje kao što je bilo i pre pauze koju sam morala da napravim. Izvinite.

Tokom proteklih godinu dana, desila se i velika promena u mojoj porodici. Moja Ivana je upisala Karlovačku gimnaziju i odselila se u Sremske Karlovce iz kojih nam dolazi samo vikendom i praznicima. Kako sam preživela to odvajanje i razne priče na temu odlaska deteta od 15 godina od kuće – čitaćete u narednom periodu.

Naravno, ako želite. 🙂

Nadam se da hoćete i da će ovo biti jedan od omiljenih mamećih blogova na koji svraćate. Ponovo. Hvala vam za to.

Ljubi vas super srećna mama koja ponovo piše svoj blog!

 

Povezani članci

4 odgovora na “Zašto nisam pisala blog skoro godinu dana?

 1. Skitarnik kaže:

  Pozdrav za tebe! Drago mi je da si se vratila. Ja navraćala par puta ovde, ali te nije bilo „kod kuće“ 😉

  1. blamamino kaže:

   🙂 Aj’ izvoli, uđi, sedi. 🙂

 2. Aprilia kaže:

  Radujem se čitanju

  1. blamamino kaže:

   🙂 super. Pozdrav za tebe!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.